Varza umpluta

Ingrediente
– 1 varza medie
-500 g carne tocata de vita
-o cana orez fiert
– pudra de usturoi
-1 ou
-1 cutie pasta tomate
-1 lingura otet
– 1 lingura zahar

Preparare
Pune varza intr-o oala larga si adauga apa cat sa o acopere. Fierbe varza 15 minute sau pana devine moale si pliabila. Scurge-o si las-o la racit. Indeparteaza partea groasa de pe fiecare frunza.
Intr-un vas separat, combina carnea, orezul, pudra de usturoi si oul, amestecand bine. Ia o cantitate mica si pune-o in centrul frunzei de varza, si ruleaza ca la sarmale.
Pune rulourile astfel obtinute intr-o oala mare, adauga sucul de rosii, otetul si zaharul cat sa le acopere. Fierbe la foc mediu 60 de minute.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *