Tarta cu sunca si ciuperci
Ingrediente:
Pentru aluat:
1 cana Maida
2 linguri Unt
Sare dupa gust
Pentru umplutura:
5 felii de sunca taiate de-a latul
2-3 ciuperci, taiate in bucati mici
1 rosie curatata de seminte si taiata in bucati
½ lingurita Piper
2 oua
Sare dupa gust
Mod de preparare:
1. Pentru a prepara umplutura, bateti ouale, si adaugati toate ingredientele de umplutura, apoi le puneti la o parte.
2. Framantati toate ingredientele de patiserie pentru aluat.
3. Adaugati cate putina apa pentru a forma aluatul.
4. Modelati in forma rotunda si amenajati o matrita de patisserie, astfel incat partile laterale sa fie frumos acoperite.
5. Puneti aluatul la cuptor preincalzit timp de 7-8 minute la 1600C.
6. Scoateti aluatul, adaugati umplutura si puneti-o la cuptor pana cand umplutura va fi coapta.
7. Serviti-o calda.
Pofta Buna!