Supa de curcan
Ingrediente
-2 pulpe de curcan
-4 cartofi mici
-2 morcovi taiati rondele
-1 ou
– suc de la jumatate de lamaie
-2-3 catei usturoi tocati fin
-sare dupa gust
-½ lingurita piper negru
-4-5 cani apa
Preparare
Pune apa si pulpele de curcan intr-o oala mare si pune-o la fiert la foc mare. Apoi, tine-o la foc moderat pana curcanul se inmoaie. Pune pulpele de curcan pe un platou si lasa-le sa se raceasca. Curata cartofii si taie-i ca feliile de mar. Pune-i impreuna cu morcovii si usturoiul in oala in care a fiert curcanul. Adauga sare si fierbe 10 minute. Inchide focul. Taie pulpele de curcan in bucatele mici si adauga-le in oala. Mai fierbe-le 5 minute apoi inchide focul. Intr-un bol mic, bate oul cu sucul de lamaie. Apoi, ia un polonic de zeama si pune peste ou, amesteca si toarna in oala. Pune piper deasupra si serveste fierbinte.