Supa “combinata”
Ingrediente
-500 g amestec bucati de carne de porc, vita si miel
– o lingura de paprika
-4 rosii decojite si taiate cubulete
-3 linguri de unt
-6 cesti de apa
-doi cartofi de marime mijlocie taiati in doua
-o ceapa medie tocata fin
-doua linguri de faina de grau
-doua linguri de patrunjel verde tocat
Preparare
Intr-o cratita mai mare prajim ceapa in unt pana capata o culoare aurie. Adaugam peste ceapa carnea si o prajim pana devine maronie, moment in ccare punem paprika si faina si mai lasam cateva minute sa se caleasca. Adaugam apa, acoperim cu un capac si fierbem pana totul se fragezeste. Apoi adaugam rosiile decojite si cartofii si potrivim de sare si piper.
Mai lasam sa fiarba totul timp de 20 de minute dupa care asezam supa in farfurie presarand patrunjel verde tocat deasupra.