Strudel cu ananas
Ingrediente-2 foi de plăcintă
-2 cutii de ananas din compot
-150 g zahăr brun
-250 ml apă
-un plic vanilie
-50 g margarină
-un plic budincă vegetală
Preparare-lași foile de plăcintă să se dezghete. Tai ananasul bucățele mici. Pui o cratiță pe foc și adaugi margarina, zahărul brun, vanilia și ananasul. Lași la foc 5 minute, învârtind din când în când. În recipientul mixerului adaugi praful de budincă și apa și mixezi până se îngroașă.
Tai în fâșii de circa 1 cm o foaie de plăcintă. Cealaltă foaie o tai pe jumătate și adaugi pe fiecare câte 3 linguri de budincă. Finisezi, apoi adaugi ananasul și fâșiile de la cealaltă foaie. Le pui de-a latul. Apeși pe margini pentru a nu ieși compoziția. Bagi la cuptorul preîncălzit la 180 grade Celsius pentru circa 25-30 minute. Scoți ștrudelul din cuptor, lași să se răcească, apoi tai în bucăți și servești.