Rulada cu scoici

Ingrediente

-80 g mazare

-o lingura sare

-5 oua

-2 linguri sake sau vin alb

-doua lingurite zahar

-40  g hotate-scallop

-ulei pentru uns tigaia

Preparare

Mazarea se fierbe in apa cu o lingura de sare se scurge si se amesteca cu ouale, zaharul, sake si hotate, maruntite. Se incinge tigaia la foc mic si se unge cu putin ulei. Se toarna un polonic din compozitie si se lasa sa se faca oul, dupa care incepeti sa rulati usor. Foaia este foarte frageda trebuie sa fiti foarte atente, sa nu se rupa. Dupa ce ati rulat, se unge din nou tigaia cu ulei mutand rulada in partea de sus. Turnati apoi alt polonic din compozitie si intindeti pe toata suprafata, ridicand putin de rulada. Dupa ce s-a facut si partea a doua, rulati impreuna cu cea anterioara. Se repeta pana se termina toata compozitia. Rulada se scoate pe un pat de bambus si se strange bine la ambele parti. Se lasa la racit, apoi se taie in felii mai groase.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *