Rata cu susan si broccoli
Ingrediente
-250 g carne de rata fara oase
–o lingura de ulei de susan
-o lingura ulei
-4 catei de usturoi taiati felii subtiri
-1/2 lingura chilli
-o lingura sos thailandez de peste
-o lingura sos de soia
-120 ml apa
– un broccoli taiat in inflorescente
-coriandru si o lingura seminte de susan
Preparare
-taiati carnea de rata in bucatele. Incalziti tigaia, turnati uleiurile si adaugati usturoiul, pe care il caliti la foc mic pana devine galben-maroniu. Puneti bucatile de rata in tigaie si prajiti-le 2 minute pana cand carnea incepe sa capete culoarea maronie. Puneti chilliul, sosul de peste si apa. Adaugati inflorescentele de broccoli si prajiti-le inca 2 minute pana se patrunde carnea. Serviti mancarea pe farfurii incalzite adaugand coriandrul si semintele de susan deasupra.