Pui maharaja
Ingrediente
-2 linguri ulei vegetal
-1 lingura seminte chimen
-2 cepe medii tocate fin
-1 lingurita curcuma macinata
-1 lingurita boia iute
-1 lingurita garam masala
-1 catel usturoi zdrobit
-1 lingurita ghimbir macinat
-5 rosii curatate fara seminte si tocate
-1 piept de pui fara piele si os, taiat cubulete
Preparare
Infierbanta uleiul intr-o tigaie . Pune semintele de chimen si gateste pana incep sa sara, 20-45 secunde. Pune ceapa si gateste pana devine aurie. Asezoneaza cu curcuma, boia, garam masala si ghimbir. Gateste 2 minute pana devine aromat.
Pune acest amestec impreuna cu tomatele intr-un blender si fa-l piure. Pune-l inapoi in tigaie impreuna cu puiul. Lasa-l cam 20 de minute la foc mic, pana puiul e gata, adauga apa daca e nevoie, pentru a obtine consistenta dorita.