Piept de pui cu castane

Ingrediente

-600 g piept de pui

-300 g supă concentrată

-o ceapă roșie

-200 g ciuperci

-4 linguri pasă de castane

-o lingură margarină

-1 dl frișcă

-sare

-piper

Mod de Preparare:

1.Se pune margarina în tavă și se topește.

2.Se taie ceapa mărunt și se călește în margarină timp de 3 minute.

3. Ciupercile se spală, se taie fideluță, se condimentează și se călesc timp de 4 minute.

4. Feliile de piept se curăță, se bat cât mai subțiri, și se umple fiecare bucată cu amestecul de ciuperci și ceapă.

5. Se fac rulouri prinse cu câte o scobitoare de lemn. Bucățile de carne umplute astfel se așază pe o tavă, se stropesc cu supă și se fierb 6 minute sub capac. Apoi se întorc și se înăbușă timp de 3 minute.

6. Pentru sos, se toarnă zeama peste pasta de castane, se adaugă frișca și condimentele și se amestecă bine. Sosul obținut astfel se încălzește 2 minute, apoi se toarnă peste rulourile din carne.

7. Se servește cu garnitură de orez cu fructe.

Pofta buna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *