Piept de pui cu castane
Ingrediente
-600 g piept de pui
-300 g supă concentrată
-o ceapă roșie
-200 g ciuperci
-4 linguri pasă de castane
-o lingură margarină
-1 dl frișcă
-sare
-piper
Mod de Preparare:
1.Se pune margarina în tavă și se topește.
2.Se taie ceapa mărunt și se călește în margarină timp de 3 minute.
3. Ciupercile se spală, se taie fideluță, se condimentează și se călesc timp de 4 minute.
4. Feliile de piept se curăță, se bat cât mai subțiri, și se umple fiecare bucată cu amestecul de ciuperci și ceapă.
5. Se fac rulouri prinse cu câte o scobitoare de lemn. Bucățile de carne umplute astfel se așază pe o tavă, se stropesc cu supă și se fierb 6 minute sub capac. Apoi se întorc și se înăbușă timp de 3 minute.
6. Pentru sos, se toarnă zeama peste pasta de castane, se adaugă frișca și condimentele și se amestecă bine. Sosul obținut astfel se încălzește 2 minute, apoi se toarnă peste rulourile din carne.
7. Se servește cu garnitură de orez cu fructe.
Pofta buna!