Killer pasta
Ingrediente
-un pachet de fetucinni
-300 g bacon
-doua cepe verzi
-2 catei de usturoi
-oregano
-busuioc
-sare, piper
-doua linguri de ulei de masline
-o lingura de vin alb sec
-un ou
-150 g telemea uscata
Pregatire
-se fierb pastele conform indicatiilor de pe pachet, timp de 8-12 minute. Intre timp, taie ceapa si usturoiul in bucati mici. Intr-o tigaie, se incinge o lingura de ulei de masline cu vinul in care se adauga ceapa si usturoiul . Se amesteca pana se inmoaie, apoi se adauga baconul taiat cubulete mici si frecat cu busuioc. Se mai pune pe foc, adaugandu-se o lingura de ulei de masline si amestecand usor. Dupa cateva minute se adauga si continutul tigaii peste si se mai lasa pe foc amestecand usor 2 minute . Se opreste focul si se adauga deasupra branza rasa.