Chilli vegetarian
Ingrediente
-1 lingura ulei vegetal
– 1 cana ceapa tocata
-3/4 cana morcovi tocati
-3 catei usturoi zdrobiti
-1 cana ardei verde tocat
– 1 cana ardei rosu tocat
-3/4 cana telina tocata
-1 lingura pudra chilli
-1 1/2 cani ciuperci proaspete
-1 conserva tomate tocate
– 1 conserva fasole
-1 conserva porumb dulce nescurs
-1 lingura chimen tablespoon
-1 1/2 linguri oregano uscat
-1 1/2 lingurite busuioc uscat
Preparare
Infierbanta uleiul intr-o tigaie. Soteaza ceapa, morcovii si usturoiul pana se inmoaue. Pune ardeiul verde, ardeiul rosu, telina si pudra de chilli. Gateste pana legumele sunt moi, cam 6 minute. Pune apoi ciupercile si mai gateste 4 minute. Adauga fasolea si porumbul. Asezoneaza cu chimen, oregano si busuioc. Lasa sa fiarba si redu focul la mediu. Acopera si fierbe 20 de minute, amestecand ocazional.