Ardei umpluti in stil asiatic
Ingrediente
-3 catei de usturoi taiati marunt
-doua radacini de coriandru taiate marunt
-400 g ciuperci taiate in 4
-o lingurita de curry rosu
-un ou batut
-o lingura de sos thailandez de peste
-o lingura de sos light de soia
-1/2 lingurita zahar
-3 frunze de lamai taiate marunt
-4 ardei grasi taiati in jumatate si fara seminte
Preparare
Intr-un mojar zdrobiti usturoiul impreuna cu radacinile de coriandru. Puneti ciupercile intr-un robot de bucatarie si le taiati foarte fin. Puneti-le peste mixul de usturoi si adaugati pasta de curry, oul, sosurile si frunzele de lamai. Fierbeti in baie de abur jumatatile de ardei si umpleti-le cu mixul obtinut. Nu indesati umplutura pentru ca se va usca prea mult. Tineti ardeii la abur timp de 15 minute sau pana cand coaja devine moale. Se serveste fierbinte.